مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه مانی پلو
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه مانی پلو
از غذاهاى سنتى دامغان مى باشد و بسیار پرانرژی، هم با گوشت و هم مرغ پخته می شود.
مواد لازم برای مانی پلو :
مرغ | 500 گرم |
برنج | 3 لیوان |
لپه | يک ليوان |
كشمش پلویی و زرشک و رشته پلويى | به مقدار دلخواه |
نمک، فلفل، زردچوبه ،زیره سیاه و زعفران | مقداری |
طرز تهیه مانی پلو :
در قابلمهای یک تا دو قاشق روغن می ریزیم و روی حرارت داغ می کنیم. گوشت يا مرغ را در روغن کمی تفت میدهیم، پیاز داغ، زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم، پس از 1 تا 2 دقیقه دو لیوان آب به آن میافزاییم و درب قابلمه را می گذاریم تا بپزد لپه را با دو لیوان آب میجوشانیم تا تقريبا پخته شود برنج را داخل آب جوش می ریزیم چند دقیقه به برداشتن برنج مانده، رشته و لپه را به آن اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش در آبکش می ریزیم گفتنی است که این پلو تقریباً زعفرانی است هنگام کشیدن در دیس لابه لای آن مخلوط کشمش و زرشک را می ریزیم و سطح روی برنج را برنج ساده می ریزیم تا بتوان طبق سلیقه تزئین کرد.
در صورت دلخواه هنگام دم کردن برنج، زیره را روی آن می ریزیم.
گردآوری : بخش آشپزی